JÁTÉKSZABÁLYZAT

   „Játsszon és nyerjen a Pingvin Patikákkal!”

 

  1. Szervezés és lebonyolítás

 

A nyereményjáték szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Pharmainvest Zrt. (székhelye: 6720 Szeged, Széchenyi tér 17., cégjegyzékszám: 06-10-000443adószáma:24664028-2-06)(továbbiakban: „Szervező”), amely a jelen szabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el.

A nyereményjáték időtartama alatt a szabályzat minden érdeklődő számára hozzáférhető a szervező weboldalán: www.pingvinpatikak.hu.

 

  1. Részvételi szabályzat

 

A nyereményjátékban részt vehet minden olyan személy, aki a 18. életévét betöltötte és 2020. február 15. és 2020. április 30. napja között a Pingvin Magazin X. évfolyam 3., 4. számában, valamint 2020. augusztus 01. és 2020. augusztus 31. a Pingvin Magazin X. évfolyam 10. számban szereplő, alábbi kérdésekre helyesen válaszol:

 

  1. évfolyam 3., 4. szám esetében:

 

„1. Mi a Pingvin Patikák saját termékcsaládjának neve?

  1. Melyik részlet hiányzik a nagy képről?”

 

  1. évfolyam 10. szám vonatkozásában:

 

„Mi a Pingvin Patikák saját termékcsaládjának neve?”

 

 

A kérdések mindegyikére helyes választ kell adnia a Játékosnak.

A papír alapon kitöltött szelvényt a Pingvin Patikákban és a Pingvin Gyógynövényboltokban elhelyezett gyűjtőládákba kell bedobni. A játékos aláírásával elfogadja a játék-és adatvédelmi szabályzat rendelkezéseit.

 

A játékban történő részvétel feltétele, hogy a játékosnak érvényes e-mail címmel kell, hogy rendelkezzen, tekintettel arra, hogy a nyertesek értesítése e-mailben történik.

 

Egy személy kizárólag egy szelvénnyel vehet részt a játékban. A hiányos, olvashatatlanul kitöltött szelvények kizárásra kerülnek a játékból.

 

A nyeremény pénzre nem váltható, más nyereményre nem cserélhető át. A nyeremény másra át nem ruházható.

 

Kizárólag az eredeti, Pingvin Magazinban szereplő nyereményjáték szelvénnyel lehetséges a játékban részt venni.  A nyomtatott, fénymásolt vagy egyéb módon sokszorosított szelvény a játékban történő részvételre nem jogosít.

 

A játékban nem vehetnek részt a Pingvin Patikák franchise hálózat alkalmazottai, valamint azok közeli hozzátartozói.

 

  1. A nyereményjáték időtartama
  2. február 15. – 2020. augusztus 31.

 

  1. Nyeremények, sorsolás, nyeremények átadása

 

Nyeremények:

3 db JVC LT50VU63L UHD Smart Bluetooth LED televízió (50” (127 cm) képátló)

10 db 10.000,- Ft értékű CBA vásárlási utalvány

 

A sorsolás időpontja:

  1. szeptember 15.

 

A sorsolás helyszíne: szervező székhelye (6720 Szeged, Széchenyi tér 17.). A sorsolás kézi sorsolás útján, sorsolási bizottság előtt, zárt körben kerül megrendezésre, jegyzőkönyv felvétele mellett. A sorsoláson valamennyi – a részvételi feltételeknek megfelelő –, a játék időtartama alatt jelentkező játékos részt vesz. A sorsolás során mindegyik nyeremény vonatkozásában egy nyertes és egy pótnyertes kerül kisorsolásra. A szervező a nyertest az eredményhirdetés és a sorsolás időpontjától számított 5 munkanapon belül a nyereményjáték szelvényén megadott e-mail címén keresztül értesíti. Az értesítő e-mailre figyelemmel, a nyertes 10 munkanapon belül köteles e-mailben felvennie a kapcsolatot a szervezővel a nyeremény átadásának időpontjának egyeztetése céljából. Ennek elmaradása esetén, valamint akkor, ha a nyertes a regisztráció során megadott e-mail címen nem elérhető, a nyereményről lemond, vagy a játékból kizárásra kerül, úgy a nyeremény a pótnyertest illeti. Amennyiben a pótnyertes sem jelentkezik az értesítését követő 10 munkanapon belül a nyereményért, akkor az automatikusan a szervező tulajdonában marad.

 

A nyeremények igénybevételéről az értesítő e-mailben tájékoztatja a szervező a nyertest, melyet automatikusan elfogadottnak tekintünk a visszaigazoló e-mail beérkezésével.

 

A nyeremények átadása személyesen, a szervező székhelyén, a 6720 Szeged, Széchenyi tér 17. szám alatt történik.

 

  1. Záró rendelkezések

 

A szervező fenntartja a jogot, hogy a játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot akár a játék időtartama alatt módosítsa vagy megszüntesse. Ha a játék során visszaélések, vagy olyan magatartás gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a szervező fenntartja a jogot, hogy a játékot szüneteltesse vagy megszüntesse, illetve a visszaélést elkövető személyt a játékból kizárja. Ilyen esetben a szervező mindennemű felelősségét kizárja. A játékszabályzat módosításait, illetve a nyereményjáték esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a szervező a www.pingvinpatikak.hu oldalon teszi közzé.

 

A Szervező az esetleges nyomdai szerkesztési hibákért felelősséget nem vállal.

 

A nyereményjátékban való részvétel önkéntes. A nyereményjáték szelvényének kitöltésével és aláírásával a Játékos elfogadja jelen játékszabályzatot, valamint kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező személyes adataikat az adatkezelési szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.  

 

A szelvény aláírásával és visszaküldésével a Játékos hozzájárul ahhoz, hogy a nyeremény átadásáról fénykép készüljön, illetve, hogy nevét és a nyeremény átadásáról készült fényképet Szervező a Pingvin Magazinban megjelentetheti.

 

A nyereményjátékban résztvevők a nyereményjátékkal kapcsolatos kérdéseiket, illetve a lebonyolítással kapcsolatos észrevételeiket és igényeiket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött elektronikus levél formájában tehetik meg.

 

A jelen játékszabályzatra és annak alapján lebonyolított nyereményjátékra a magyar jog az irányadó.

 

 Szeged, 2020. február 15.

 

Pharmainvest Zrt.

 

Kövessen minket!

© Minden jog fenntartva! Pharmainvest Zrt.